مدیرکل دامپزشکی مازندران گفت: در ایام محرم و عزاداری شاهد ذبح دام هستیم که توجه به هشدارهای بهداشتی بیش از پیش مورد تاکید است.
به گزارش طاهر خبر، حمزه آقاپور کاظمی مدیرکل دامپزشکی مازندران در گفتوگویی با بیان اینکه باتوجه به گرمای هوا بروز بیماری تب کریمه وجود دارد، اظهار کرد: در ایام محرم و عزاداری شاهد ذبح دام هستیم که توجه به هشدارهای بهداشتی بیش از پیش مورد تاکید است.
مدیرکل دامپزشکی مازندران با تاکید بر اینکه شهروندان برای قطعه کردن گوشت و شستوشوی آن حتماً از دستکش استفاده کنند، اضافه کرد: در صورت مشاهده کنه بر روی دام هرگز آن را با دست بُکشند.
آقاپور کاظمی ادامه داد: همچنین از برش دادن کیستها و آبسههای موجود بر روی لاشه و دل و جگر باید پرهیز شود.وی یادآور شد: گوشت و آلایش خوراکی را کاملاً پخته و سپس مصرف کنند.
مدیرکل دامپزشکی مازندران با اشاره به اینکه پرهیز از مصرف کبد و جگرهایی با کیستهای کچی، آهکی و آبکی و ریههای گوشتی و چرکی مورد تاکید است، خاطرنشان کرد: همچنین اندامها و ضایعات غیرقابل مصرف نباید به هیچ وجه در اختیار حیوانات قرار گیرد.
آقاپور کاظمی بیان کرد: رعایت نکات بهداشتی برای ذبح دام بیش از پیش در روزهای ماه محرم ضروری است.
وی با اعلام اینکه مردم دامهای خود را در کشتارگاههای مجاز در سطح استان کشتار کنند، اظهار کرد: افراد از خرید دامهایی با علایم لاغری مفرط، ترشحات آبکی و چرکی،دارای تاول بر روی پوست و دمبه و اندام خارجی، دارای پشمهای ژولیده و بلند، دارای لنگش در هنگام راه رفتن، آثار کچلی روی پوست خودداری کنند.
آقاپور کاظمی اضافه کرد: مردم گوشت و آلایش خوراکی دام ذبح شده را قبل از مصرف دستکم ۲۴ ساعت در دمای صفر تا ۴ درجه سانتیگراد در یخچال نگهداری کنند.
وی گفت: مردم برای اطلاع بیشتر و پیگیری مشکلات خود با شماره ۱۵۱۲ میتوانند تماس بگیرند.