اخبار استان 23 بهمن 1403 - 1 هفته پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

اقدامات پیشگیرانه برای جلوگیری از اختلال در زنجیره تأمین آرد و نان

در پی کاهش شدید دما و احتمال افت فشار یا قطع گاز در برخی مناطق استان مازندران، عباسعلی وفائی‌نژاد، دبیر کارگروه آرد و نان و مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان، از اتخاذ تدابیر ویژه برای مدیریت بحران و تأمین مستمر نان مورد نیاز شهروندان خبر داد. وی تأکید کرد که تمامی اقدامات لازم برای پیشگیری از هرگونه اختلال در زنجیره تأمین آرد و نان، که از مهم‌ترین نیازهای معیشتی مردم محسوب می‌شود، انجام شده است.

به گزارش طاهر خبر، وفائی‌نژاد با بیان این مطلب اظهار داشت: به‌منظور اطمینان از پایداری تأمین آرد و نان در شرایط بحرانی و بروز مشکلات احتمالی ناشی از شرایط جوی، گندم مورد نیاز بیش از دو ماه مصرف استان به کارخانجات آرد تحویل داده شده است.

وی با تاکید بر ذخیره‌سازی و توزیع آرد در سطح استان و جلوگیری از بروز کمبودهای احتمالی به روند تولید آرد و توزیع آن از طریق سامانه خرید نانوایان اشاره کرد و افزود: بررسی‌ها نشان می‌دهد که بیش از ۸۵ درصد از آرد خریداری شده توسط نانوایان، تا اوایل اسفندماه در سطح شهرستان‌ها توزیع شده است.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان همچنین با بیان اینکه تدابیر ویژه‌ای برای برخی شهرستان ها در نظر گرفته‌ شده تا حتی در صورت بسته شدن جاده‌ها یا محدودیت‌های دسترسی، مشکلی در تأمین نان مردم ایجاد نشود تصریح کرد: در شهرستان‌هایی که به دلیل شرایط جوی و احتمال بسته بودن راه‌های ارتباطی در موقعیت حساس‌تری قرار دارند، تأمین آرد با سرعت و دقت بیشتری انجام شده است.

دبیر کارگروه آرد و نان استان به موضوع ناترازی انرژی نیز اشاره کرد و گفت: در راستای مدیریت مصرف انرژی و پیشگیری از تأثیرات احتمالی قطع گاز بر روند تولید نان، توزیع آرد به‌صورت مویگری و تأمین سوخت جایگزین در دستور کار قرار گرفته است. این برنامه‌ها با هماهنگی دستگاه‌های متولی از جمله سازمان صمت، اتحادیه نانوایان، و شرکت فرآورده‌های نفتی و تحت مدیریت فرمانداران شهرستان‌ها در حال اجراست.

وی با تاکید بر اینکه تاکنون گزارشی مبنی بر قطع گاز در شهرستان‌های استان دریافت نشده ، اما هماهنگی‌های لازم برای مقابله با چنین شرایطی از پیش انجام شده است، اظهار داشت: در صورت بروز هرگونه مشکل، نانوایی‌های معین که از قبل شناسایی شده‌اند، به‌سرعت وارد عمل خواهند شد تا نیاز مناطق آسیب‌دیده را از طریق تولید و توزیع نان بسته‌بندی‌شده تأمین کنند.

دبیر کارگروه آرد و نان استان به توزیع آرد خانه پز روستایی و عشایری نیز اشاره کرد و افزود: برای مناطق کوهستانی و دریافت کنندگان آرد خانه پز که به دلیل شرایط جغرافیایی در معرض خطر بیشتری قرار دارند، آرد مورد نیاز برای بیش از دو ماه مصرف خانگی پیشاپیش ارسال شده و در صورت مشاهده هرگونه کمبود، اقدامات لازم برای تأمین سریع آرد و نان در این مناطق نیز انجام خواهد شد.

وفائی نژاد در پایان اظهار داشت: ماهانه حدود 750 هزار کیسه آرد در قالب یارانه نوع 1 و 2 و آرد خانه پز روستایی و عشایری در سطح استان توزیع می گردد.

 

 

نویسنده
زری طاهری
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی فحش و افترا به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • موارد درگیری با کاربران در پاسخ به نظرات دیگر کاربران پذیرفته نمی‌شود.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *