اخبار استان 25 آبان 1403 - 2 ماه پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

جوابیه دانشگاه مازندران درباره ساخت پروژه نگارستان علم و فرهنگ

در پی اظهارات غیرواقعی به ساخت پروژه "نگارستان علم و فرهنگ" در محوطه سازمان مرکزی دانشگاه مازندران، دکتر روح‌اله رحیمی مدیر فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی دانشگاه، جوابیه‌ای را جهت تنویر افکار عمومی برای شهروندان فهیم شهرستان بابلسر تهیه کرد.

به گزارش طاهر آنلاین، جوابیه دانشگاه مازندران به انتقاد در خصوص ساخت پروژه “نگارستان علم و فرهنگ“ در محوطه دانشگاه صادر شد.

در پی اظهارات غیرواقعی به ساخت پروژه “نگارستان علم و فرهنگ” در محوطه سازمان مرکزی دانشگاه مازندران، دکتر روح‌اله رحیمی مدیر فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی دانشگاه، جوابیه‌ای را جهت تنویر افکار عمومی به شرح زیر برای شهروندان فهیم شهرستان بابلسر تهیه کرد که در زیر تقدیم می‌گردد:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

با اهدای سلام

در ارتباط با اظهارات غیرواقعی به ساخت پروژه “نگارستان علم و فرهنگ” در محوطه سازمان مرکزی دانشگاه مازندران، نکاتی را جهت تنویر افکار عمومی مردم شریف بابلسر اعلام می‌دارم:

یکم) بدون تردید؛ افتخارات، دست‌آوردها، موفقیت‌ها و خدمات علمی، آموزشی، پژوهشی و فرهنگی دانشگاه مازندران که بیش از نیم قرن، هم‌چون نگینی درخشان در شمال کشور می‌درخشد، بر کسی پوشیده نیست. سند این مدعا، حضور فعال اعضای هیات علمی، مسوولان و مدیران نخبه و موفق دانشگاه مازندران در راس ارگان‌ها، نهادها، سازمان‌ها و دستگاه‌های اجرایی در بخش‌های دولتی و خصوصی و در سطوح مدیریتی کشوری، منطقه‌ای، استانی و شهرستانی و موفقیت‌شان در پیشبرد اهداف سازمانی می‌باشد. هر زمان، دوستان و عزیزان مسوول در تصمیم‌گیری‌ها از ظرفیت بالای مدیریتی، اجرایی و علمی دانشگاه مازندران بهره گرفتند، توسعه، سامان‌دهی و پیشرفت را به همراه داشته است و متاسفانه غفلت از بهره‌مندی از توان علمی و دانشگاهی، موجبات برخی فعالیت‌های غیرکارشناسانه در سطوح مدیریتی را فراهم نموده است.

دوم) بسیار شایسته بود دوست عزیزمان، قبل از هرگونه اظهارنظری(که قطعا از روی خیرخواهی و دلسوزانه است)، از ایده‌ها و جزییات طرح مطلع می‌شدند تا با ارایه‌ی مطالب غیرواقعی، موجب خدشه به اذهان عمومی نمی‌گردیدند. بدیهی است دانشگاه مازندران آمادگی دارد جزییات بیشتری از جلسه‌ی راهبردی طرح مذکور را که با حضور اعضای محترم هیات علمی صاحب‌نظر در این مورد تشکیل گردید، در اختیار دلسوزان و فعالان مدنی و اجتماعی قرار دهد. جلسه‌ای که حاصل آن ایده بازآفرینی فضای مرده و رها شده‌ی دانشگاه بود که با اجرای این طرح با هدف بازآفرینی، ویلاهای موجود، احیا و فضاهای نمایشگاهی و گردشگری، جایگزین بناهای نامطلوب شرکت تعاونی و کتاب‌فروشی دانشگاه خواهد شد.

سوم) مدیریت دانشگاه مازندران، معتقد و مصمم است که در راستای نقش جامعه‌محوری دانشگاه، می‌بایست از تمام توان و ظرفیت‌های موجود در منطقه استفاده کرده، از وجود پربرکت صاحب‌نظران و طرح‌ها، ایده‌ها، ابتکارات اجرایی و آثار ارزنده‌ صاحبان امر استقبال نموده، بر حفظ اصالت، زیبایی، میراث تاریخی و نمادهای گردشگری شهرستان، تاکید داشته و بر وزانت، متانت و زیبایی آثار تاریخی-گردشگری بابلسر بیافزاید.

چهارم) شایان توجه است که قرارداد مذکور، در بستر سامانه‌های رسمی و قانونی انجام گرفته است که طرح آماده‌سازی و سپس اجاره در زمان محدود جهت راه‌اندازی مجموعه، تعیین شده است و نه واگذاری.

بیان این مهم را نیز جهت آگاهی مردم شریف، فهیم و عزیز شهرستان بابلسر شایسته می‌دانم: مجموعه فرهنگی “نگارستان علم و فرهنگ“ قرار است با دارا بودن فضاهایی اعم از: موزه، نگارخانه، کافه کتاب، خانه و پارک کودک، محل سرو نان، شیرینی و غذای محلی و هم‌چنین فضای نمایشگاهی و عرضه آثار هنری و صنایع دستی دانشجویان و دانش‌آموختگان نخبه دانشگاه مازندران با ایجاد حدود ۳۰۰ فرصت شغلی به همراه آمفی‌تأتر روباز برای برگزاری مراسم آیینی و هنری(با توجه به تصاویر زیر) تبدیل به یک فضای علمی، نمایشگاهی، سرگرمی، مهیج و آرام‌بخش شود تا بتواند کمبود فضاهای اجتماعی شهری را جبران نماید.

در پایان، دانشگاه بزرگ مازندران از تمامی رسانه‌ها، فعالان و دلسوزان اجتماعی خواهشمند است جهت تنویر افکار عمومی و آینده‌ی روشنی که از به‌سرانجام رسیدن این پروژه علمی و دانشگاهی برای شهرستان و استان(اشتغال‌زایی و …)  فراهم خواهد شد، دفاع نموده و شفاف‌سازی نمایند.

و من الله التوفیق

دکتر روح‌اله رحیمی

مدیر فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی دانشگاه مازندران

 

نویسنده
زری طاهری
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی فحش و افترا به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • موارد درگیری با کاربران در پاسخ به نظرات دیگر کاربران پذیرفته نمی‌شود.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *