اجتماعی 23 تیر 1402 - 2 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

به اثبات روانشناسان کاریزما در زندگی افسانه یا ذاتی نیست/۱۰+۱ گام برای ایجاد کاریزما

یک مدرس کشوری حوزه توانبخشی گفت: در گذشته عموم به این فکر بودند که کاریزما در زندگی افسانه‌ای است در حالی که چنین چیزی نیست، روانشناشان ثابت کردند که این موهبت الهی اصلا ذاتی نیست و باید برجسته شود.

به گزارش پایگاه خبری طاهر آنلاین، مرضیه نظری در سمینار کاریزما در هتل میزبان بابلسر، اظهار کرد: در حال حاضر ارائه خدمات توانبخشی و روانشناسی نه تنها برای کودکان دارای تخیر رشد تکاملی بلکه برای کودکان دارای اوتیسم، اختلال یادگیری خاص، بیش فعالی و نقص توجه لکنت زبان، اختلالات تولید، کودکان فلج و مغزی و آسیب مغری و اختلالات رفتاری کودکان از جمله؛ وسواس، اضطراب، اختلال خواب، تیک، روان درمانی، کودک و نوجوان و مشاوره خانواده است.

وی افزود: ارائه خدمات توانبخشی و روانشناسی برای کودکان عادی و تیزهوش در قالب باشگاه مغز، آکادمی هوش هیجانی و فستیوال‌های بازی ارائه داده که کلیه خدمات به‌صورت حضوری، آنلاین و بدون مرز ارائه می‌شود.

نظری خاطرنشان کرد: عموم به این فکر بودند که کاریزما در زندگی افسانه‌ای است در حالی که چنین چیزی نیست، روانشناشان ثابت کردند که این موهبت الهی اصلا ذاتی نیست، اما سوال اینجاست که چرا باید کاریزما را برحسته کنیم، پاسخ این است که چون یک فرد کاریزما در دنیای تجارت نظر همه را به خود جلب میکند در دنیای پزشکی نیز محبوبیت بالایی دارد و بالاخره اینکه در هر حوزهای از موفقیت بالایی برخوردار است.

این مدرس کشوری حوزه توانبخشی یادآور شد: کاریزما نه تنها در جامعه بلکه به‌عنوان یک بانوی خانه‌دار نیز میتواند کسب شده و کاری کند که یک خانم خانه‌دار مثل آب خوردن به اهدافش رسیده و به راحتی فرزندانش را راضی نگه دارد.

وی که ۲۹ سال تجربه کار در حوزه توانبخشی و روانشناسی را دارد، تاکید کرد: همواره تلاشم شکوفا کردن استعدادهای درونی افراد بوده است، وقتی فرد احساس نیاز نکند دنبال چیزی نمی‌رود، شناسایی افرادی که به‌دنبال آموزش و کشف استعدادها هستند از سطح مهدکودک‌ها، مدارس و مراکز آموزشی میتواند موثر بوده و به آگاهی‌بخشی جامعه کمک کند.

این مدرس دانشگاه همچنین با بیان اینکه پرورش انسان در این دنیا بزرگترین سرمایه است، خاطرنشان کرد: بخش دولتی میتواند به ما کمک کند، این سمینارها در دوران قبل از شیوع کرونا در تمامی شهرها و استان‌های کشور برگزار می‌شد الان هم دوباره جان گرفته امیدواریم بتوانیم گام خوبی در جهت ارائه خدمات در حوزه روانشناسی و توانبخشی برداریم.

۱۰+۱ گام در زندگی برای ایجاد جذابیت یا کاریزما در زندگی

مجتبی ربیع تبار مدرس توسعه فردی و مهارت‌های ارتباطی نیز در این سمینار بیان کرد: افراد برای تبدیل به یک انسان تاثیرگذار باید یک سری نکات را رعایت کنند، طبق نظریه ادواردز از روانشناسان به‌نام دنیا؛ مولفه اول برای ساختن یک شخصیت ماندگار افکار ماست، سپس به ترتیب اهداف، اعمال، عادت، و شخصیت ساخته خواهد شد.

وی با بیان اینکه اولین گام برای جذابیت در مسیر زندگی “صلح با دنیای درون” است، افزود: کلیدهای طلایی زیادی برای رسیدن به جذابیت فردی وجود دارد، یکی از این کلیدها، زندگی آگاهانه که همراه با اقدام، تفکر و “آگاهی” است که مشکل کشور ما عدم آگاهی نیست توهم داناییست.

ربیع تبار خاطرنشان کرد: ما از طریق انتخاب‌های گوناگون که میان اندیشیدن و نیندیشیدن می‌کنیم به آن کسی که هستیم تبدیل می‌شویم.

این مدرس توسعه فردی و مهارت‌های ارتباطی همچنین یادآور شد: کلید بعدی برای ایجاد جذابیت در مسیر زندگی “تعهد” است، تعهد حقیقی یعنی تعهد ما به خودمان، به قلبمان، شخصیتمان و روحمان، در ابتدا به درونمان متعهدیم حال وقتی به خودمان متعهدم دنیای اطرافمان شروع به تغییر میکند کسی در دنیای بیرونی متعهد نبود آن شخص یک آدم متعهد را از دست می‌دهد نه ما.

وی با بیان اینکه کلید سوم ایجاد جذابیت در زندگی “امید” است، گفت: انسان نباید هیچگاه امید را از خودش قطع کند، به قول آلبرت کامو نویسنده و فیلسوف فرانسوی زندگی هیچ معنایی ندارد این ما هستیم که به زندگی معنا می‌بخشیم، هر چیزی را که در سطح زندگی از دست بدهیم چیزی را در عمق زندگی به‌دست می‌اوریم‌.

ربیع تبار با بیان اینکه کلید چهارم کلید “شایستگی و لیاقت” است، تاکید کرد: اگر انسانی خودش را شایسته نداند قطعا انسان دیگری که شایستگی سرلوحه کار است او را انتخاب نمی‌کند.

مدرس توسعه فردی و مهارت‌های ارتباطی، با اشاره به دوبیتی از مولانا ادامه داد: کلید پنجم “شکیبایی” است، در صورت ناامیدی باید صبر کرد، تصمیم‌گیری عجولانه، عدم کنترل هوش هیجانی و موارد دیگر باعث می‌شود که خروجی‌های خوبی نداشته باشید.

وی “خوددوستی و خودپذیری” یا عزت نفس را کلید ششم ایجاد شخصیت جذاب یا کاریزماتیک عنوان و تصریح کرد: گاهی فرد احساس میکند بدبخت‌ترین احساس روی زمین است در حالی که چنین نیست؛ زمانی که خودت را دوست نداری عاشق کسی خواهی شد که تو را دوست ندارد.

ربیع تبار اضافه کرد: انسان باید تغییر کند اما نباید از دریچه متنفر شدن خودش با خودش برخورد کند، این موضوع دومینووار آسیب می‌زند، کلید هفتم “اولویت‌ها و انتخاب‌ها” است، انتخاب‌ها عادت‌ها را می‌سازد، نباید خودمان را با دیگران بلکه با دیروز خودمان مقایسه کنیم.

این مدرس یادآور شد: انتخاب‌های ما بسیار بیشتر از توانایی‌های ما نشان می‌دهد که واقعا چه کسی هستیم، کلید هشتم “قاطعیت و ابراز وجود” است، یعنی بیان توانمندی‌ها و استعدادها همراه با حق‌طلبی در کنار قدرت درخواست، ابراز و بیان در اوج تواضع و احترام.

وی کلید نهم برای رسیدن به شخصیت کاریزما و جذاب را “انسجام و یکپارچگی” عنوان کرد و گفت: از قدیم گفتند حرف با عمل و رفتارها با ارزش‌ها یکی باشد، کلید بعدی “حریم” است، رعایت فضای پیرامون و حریم دیگران و مخاطبانمان ضرورت دارد، گاهی بیان یک جمله ارتباطات را نابود می‌کند.

ربیع تبار اعلام کرد: کلید بعدی یعنی ۱۰+۱ “کلام” است یعنی عصای معجزه‌گر ماست به شرطی که حرف با عمل برابر باشد، به قول پائولو کوئیلو همه ما می‌توانیم با کلام زیبا کیمیاگر باشیم.

این مدرس توسعه فردی و مهارت‌های ارتباطی؛ پذیرش، تایید، تشکر و توجه را چهار اصل مهم برای جذابیت در کلام اعلام و بیان کرد: یادمان باشد که یک امروز ارزش دو فردا را دارد، همه ما در زندگی درد داریم باید بهترش کنیم، زندگی عمر کردن نیست رشد کردن است، از کتاب بهره بگیرید چرا که تنها دوستی است که وقتی که چیزی را می‌آموزد بالای سرمان نمی‌ایستد ببیند چقدر آموختیم.

 

نویسنده
زری طاهری
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی فحش و افترا به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • موارد درگیری با کاربران در پاسخ به نظرات دیگر کاربران پذیرفته نمی‌شود.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *