علی رضا صبوری فیلمساز مازندرانی مطرح کرد: برای ساخت فیلمهای ارزشی مورد هجمه قرار گرفتم.
به گزارش طاهر خبر، صبوری بیش از سه دهه سابقه ی هنری دارد. پرکار در فیلمسازی پرکار در انتشارات و حضور مستمر در جشنوارهها و مجامع هنری است.
در کارنامه ی فیلمسازی صبوری بالغ بر ۳۰۰ قست مستندهای کوتاه تاریخ شفاهی در قالب مصاحبه با خانواده های معظم شهدا، جانبازان و ایثارگران وجود دارد.
همچنین مستندهایی از شهدای مدافع حرم در نبرد خان طومان ساخت اوست.
صبوری با اظهار تاسف در این باره می گوید: متاسفانه برخی هنرمندان و اشخاص ، قدر و منزلت شهدا و امنیت و ارزش های به دست آمده را نمی دانند.آنها نمی دانند در طول بیش از ۴ دهه چه هزینه های سنگین مالی و جانی و سیاسی شده تا انقلاب ما به اینجا برسد.
وی ادامه میدهد: در این بین وظیفه ی ما هنرمندان تبیین ارزش های انقلاب با زبان هنر است. آیا سزاوار است هنرمندی که احساس مسئولیت می کند و در کنار سایر ژانرها به ساخت فیلم هایی با موضوعات شهدا و مدافعین حرم و امنیت می پردازد ، مورد هجمه و نگاه ناروا قرار بگیرد؟
صبورز تاکید میکند: به عقیده ی من هر شهید یک قهرمان ملی است و باید به چشم اسطوره به او نگریست. آیا شما تا به حال یکبار پای صحبت های یک جانباز و یا ایثارگر نشسته اید تا ببینید در لحظه لحظه ی مبارزه ی او چه رشادت هایی نهفته است که می تواند بستر تولید یک اثر شگرف هنری شود؟
آیا شما تا به حال پای صحبت خانواده ی شهدا نشسته اید تا ببینید لحظه لحظه ی ارتباط آسمانی آنها با شهیدشان، چه پتانسیل های قدرتمندی برای خلق اثر هنری دارد؟
این فیلمساز ادامه میدهد: آقای هنرمندی که هنوز به دنبال کشف لایه های پنهان از لبخند ژوکوندی، نگاه معناگرایت را به سوی ارزش های گمشده در بطن جامعه ی امروز تعمیم بده و قدر داشته های معنوی و مذهبی و انسانی کشورت را بدان، تو بر سر سفره ای نشسته ای که به آسانی پهن نشده!! حرمت نان و نمک را بدان و این را هم بدان که من به فیلم هایی که در حوزه شهدایی ساختم افتخار می کنم. اگر چه شما و برخی دیگر سرزنشم کنید و حاضر به همکاری با من نباشید.